Кошик
Ваша корзина пуста
Високошвидкiснi ворота ASSA ABLOY

Високошвидкiснi ворота ASSA ABLOY

13.12.2019 14:54:34

Наша компанія завершила роботу з проектом по встановленню високошвидкісних воріт ASSA ABLOY на фабриці спецій «Нестле» в Харкові.

Виготовлена з нержавіючої сталі, рама воріт повністю відповідає всім вимогам та санітарним нормам для використання в харчовій промисловості.

Конструкція має високу ступінь герметизації отворів від протягів, холоду чи тепла, проникнення пилу та вологи. Полотно воріт не має жорстких чи твердих елементів, а в поєднанні з датчиком руху, який спрацьовує при наявності будь-якої перешкоди, гарантують повну безпеку для користувачів. Автоматика, якою оснащений вхід, дозволяє відкривати та закривати ворота через заданий проміжок часу, проте, можливе і ручне керування з використанням паралельних панелей управління: кнопки «вверх», «вниз» та «стоп».

Завдяки своїй конструкції, ворота майже не вимагають технічного обслуговування. Навіть при випадковому ударі рухомим транспортом, під час закривання або відкривання - полотно воріт «виходить» з направляючих і автоматично заправляється назад при наступному циклі закриття.

Високошвидкісні ворота ASSA ABLOY мають широкий модельний ряд і відповідають вимогам різних галузей - торгівля, виробництво, холодильні / морозильні камери, склад, ангари, аеропорти, в складі конвеєра. Тож обирайте ворота на свій смак, а ми Вам в цьому допоможемо!

Більш детально з нашим асортиментом швидкісних воріт можна ознайомитись тут ВИСОКОШВИДКІСНІ ВОРОТА